10090
دیدگاه
۱۴۰۱/۱/۶چگونه می توانیم خطر ابتلا به سرطان پستان را با عوامل سبک زندگی کاهش دهیم؟
چگونه می توانیم خطر ابتلا به سرطان پستان را با عوامل سبک زندگی کاهش دهیم؟گزینه هایی برای پیشگیری اولیه و عوامل سبک زندگی عوامل خطر فردی را می توان به عوامل سبک زندگی غیرقابل اصلاح و تغییرپذیر طبقه بندی کرد. پیشگیری از سرطان سینه با عادات سالم شروع می شود - مانند محدود کردن الکل و فعالیت بدنی. بدانید که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه چه کاری می توانید انجام دهید.توسط کارکنان کلینیک مایواگر در مورد ابتلا به سرطان سینه نگران هستید، ممکن است از خود بپرسید که آیا اقداماتی وجود دارد که می توانید برای کمک به پیشگیری از سرطان سینه انجام دهید. برخی از عوامل خطر، مانند سابقه خانوادگی، قابل تغییر نیستند. با این حال، تغییراتی در شیوه زندگی وجود دارد که می توانید برای کاهش خطر ایجاد کنید.برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه چه کنم؟تحقیقات نشان می دهد که تغییرات سبک زندگی می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را حتی در زنان در معرض خطر کاهش دهد. برای کاهش خطر:
- الکل را محدود کنید. هرچه الکل بیشتری بنوشید، خطر ابتلا به سرطان سینه بیشتر می شود. توصیه کلی - بر اساس تحقیقات در مورد تأثیر الکل بر خطر سرطان سینه - این است که خود را به بیش از یک نوشیدنی در روز محدود کنید وبیشتر از یکبار مصرف نکنید ، زیرا حتی مقادیر کم خطر را افزایش می دهد.
- وزن سالم را حفظ کنید. اگر وزن شما سالم است(BMI 18.5-25 کیلوگرم بر متر مربع)
- برای حفظ آن وزن تلاش کنید. اگر نیاز به کاهش وزن دارید، از پزشک خود در مورد استراتژی های سالم برای انجام این کار سوال کنید. تعداد کالری هایی که در روز می خورید را کاهش دهید و به آرامی میزان ورزش را افزایش دهید.
- فعالیت بدنی داشته باشید. فعالیت بدنی می تواند به شما در حفظ وزن سالم کمک کند، که به پیشگیری از سرطان پستان کمک می کند. بیشتر بزرگسالان سالم باید حداقل 150 دقیقه در هفته فعالیت هوازی متوسط یا 75 دقیقه فعالیت هوازی شدید در هفته به علاوه تمرینات قدرتی حداقل دو بار در هفته داشته باشند.
- شیر دادن. شیردهی ممکن است در پیشگیری از سرطان پستان نقش داشته باشد. هر چه مدت بیشتری شیر می دهید، اثر محافظتی بیشتری خواهید داشت.
- هورمون درمانی پس از یائسگی را محدود کنید. هورمون درمانی ترکیبی ممکن است خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش دهد. با پزشک خود در مورد خطرات و مزایای هورمون درمانی صحبت کنید. ممکن است بتوانید علائم خود را با درمان های غیر هورمونی و داروها مدیریت کنید. اگر تصمیم دارید که فواید هورمون درمانی کوتاه مدت بیشتر از خطرات آن است، از کمترین دوزی که برای شما مفید است استفاده کنید و همچنان از پزشکتان بخواهید که مدت زمان مصرف هورمون ها را تحت نظر داشته باشد.
راضیه فرقانی کارشناس مامایی
راضیه فرقانی کارشناس مامایی دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه ۲۸ سال فعالیت مامایی وزنان درمطب وبیمارستان درتهران .. درحال حاضر مدیر وب سایت تخصصی نوین ماما می باشند که دانش وتجربیات خود را دراین زمینه به کاربران گرامی ارائه می دهند.
دیدگاه
ارسال نظر
ارسال