ارتباط کاهش هورمون جفت دربارداری وابتلای کودک به اوتیسم
ارتباط کاهش هورمون جفت دربارداری وابتلای کودک به اوتیسم
تحقیقات جدید ارائه شده در نشست سالانه Neuroscience 2019 در شیکاگو ، شواهد قانع کننده ای را ارائه می دهد که نشان می دهد سطح هورمون استروئیدی به نام آلوپراگنانولون(ALLO) می تواند بر رشد مغز جنین تأثیر بگذارد و هنگامی که اختلال ایجاد شود ، می تواند منجر به ناهنجاری های مغزی و افزایش ریسک اوتیسم شود.
بیشتر بدانید:ارتباط اضافه وزن بارداری و اختلال در رشد مغز جنین
آلوپراگنانولون یک نوروستروئید درون زا است دریک خانم طی مراحل بارداری ، سطح آن افزایش می یابد. تحقیقات اخیر نشان داده است که فرم مصنوعی آلوپراگنانولون که پس از زایمان به زن تجویز می شود ، می تواند به کاهش موارد حاد افسردگی پس از زایمان کمک کند. اما ، تاکنون مشخص نشده است که این هورمون حیاتی چه تاثیری در رشد مغز جنین در دوران بارداری دارد.
کلار ماری واچر ، نویسنده اصلی تحقیق جدید ، توضیح می دهد: هیچ تیم تحقیقاتی مطالعه نکرده است که چگونه آلوپراگنانولون جفت (ALLO) به رشد مغز و رفتارهای طولانی مدت کمک می کند." "مطالعه ما نشان می دهد كه از دست رفتن هدفمند ALLO در رحم منجر به تغییرات ساختاری طولانی مدت مخچه می شود - منطقه مغزی كه برای هماهنگی حرکتی ، تعادل و شناخت اجتماعی ضروری است - و خطر ابتلا به اوتیسم را افزایش می دهد."
محققان با بررسی تأثیر آلوپراگنانولون بر رشد مغز ، یک مدل از حیوانات را مطالعه کردند که از نظر ژنتیکی اصلاح شده باشد تا اختلالات در سنتز آلوپرگنانولون ایجاد کند. تغییرات چشمگیر رشدمغزی در فرزندان حیوانات مشاهده شد که تولید آلوپراگنانولون کاهش یافته است
نظرات شما