تاپیک

ممکنه باردار باشم؟

سلام من دوره های پریودمنظم ۲۸ روزه دارم ماه پیش ۱۲روزجلو افتاد البته قبلش عکس رنگی رحم گرفته بودم که مشکلی نداشتم الان ۲۰ روز ازموعدپریودم میگذره روز۹ تاخیرآزمایش وتست بیبی منفی شد آیاممکنه باردارباشم وآزمایش نشون نداده باشه چون تقریبا علایمش مثل ترشح زیاد،گاهی دردتخمدان وسینه وحالت تهوعم دارم همچنین تنگی نفس. اصلاسابقه تاخیر ویاکیست نداشتم

۱۳۹۸/۴/۹

تاپیک

درود، بلی یکی از عوارض قرص های ضدبارداری ترکیبی اضافه وزن وتغییرات خلق وخوی است شما می توانید از یکی قرص‌های جدیدتر از جمله یاسمین و یاز نیز دارای اثرات ضدهورمون مردانه هستند و کمتر از قرص‌های معمولی باعث احتباس آب و ورم می‌شوند حتی گاهی اوقات باعث کاهش وزن مختصر هم می‌شوند، مصرف کنید ویااینکه از روش های غیرهورمونی باریر مانند کاندوم به همراه رعایت دوره فعال سیکل قاعدگی که دربیشتر افراد با سیکلهای منظم ۲۸ روزه درفاصله ۱۱ تا ۱۸ قاعدگی( دوره فعال برای بارداری) ازروش ویدراوال ( طبیعی) به همراه کاندوم درصد بارداری خیلی پائین تر از روش باریر به تنهایی است .استفاده از IUD درانتخاب های بعدی است درصورتی که فرد سابقه بیماریهای عفونی لگن و.. نداشته باشد. لازم به ذکر است که IUD انتخاب اولیه در کسانی که اصلا زایمان نداشته اند نمی باشد به دلیل عوارض عفونتهای لگنی ناشی ازIUD وایجاد مشکلات باروری در آینده می باشد. از انتخاب وهمراهی شما درتالارگفتگوی وب سایت نوین ماما صمیمانه سپاسگزاریم

۱۳۹۸/۴/۱۲

تاپیک

سلام من 19 سالمه و یک ساله ازدواج کردم از قرص ال دی برای پیشگیری از بارداری استفاده میکردم ولی باعث اضافه وزنم شد و کمی بد اخلاقم کرد میخواستم ببینم میتونم از آ یو دی استفاده کنم؟ یا راه دیگه ای هست برای پیشگیری که پیشنهاد بدید

۱۳۹۸/۴/۹

تاپیک

بله به نظر من ممکنه، برای اطمینان بیشتر آزمایش خون انجام دهید و به متخصص زنان مراجعه کنید

۱۳۹۸/۴/۹

تاپیک

نحوه گرفتن عکس رنگی از رحم

۱۴۰۰/۲/۶

تاپیک

من میخوام عکس رنگی رحم با بیهوشی بگیرم کسی میدونه چطوریه ؟

۱۴۰۰/۲/۶

تاپیک

عکس رنگی رحم با بیهوشی یا اصطلاحا هیستروسالپینگوگرافی روشی‌ست که در آن از اشعه ایکس برای مشاهده قسمت داخلی رحم و لوله‌های فالوپ استفاده می‌شود. اغلب جهت مشاهده مسدود بودن یا نبودن لوله‌های فالوپ از این روش استفاده می‌کنند. همچنین جهت دسترسی به داخل رحم برای آنکه متوجه شوند اندازه داخلی و ظاهر آن به چه صورت است، استفاده می‌شود. به‌طور کلی تمامی این بررسی‌ها برای تشخیص مشکلات ناباروری انجام می‌گیرد. گاهی اوقات این نوع عکسبرداری با بیهوشی انجام می‌شود. الزاما در عکسبرداری رنگی رحم فرد بیهوش نمی‌شود، بنا به صلاحدید پزشک و انتخاب بیمار تصمیم‌گیری می‌شود که آیا بیمار تحت بیهوشی قرار گیرد یا خیر؟ چنانچه عکسبرداری تحت بیهوشی انجام شود بیمار باید به نکاتی توجه کند. به‌طور کلی عکسبرداری رحم با بیهوشی پس از اتمام دوره قاعدگی و قبل از تخمک‌گذاری انجام می‌شود. جهت انجام این عکسبرداری با بیهوشی نباید تا ۱۲ ساعت قبل، غذا یا نوشیدنی مصرف شود. به عنوان مثال اگر ۱۰ صبح عکسبرداری انجام ‌می‌گیرد، نباید از ۱۰ شب به بعد چیزی بخورند، اما افرادی که تحت بیهوشی این عکسبرداری را انجام نمی‌دهند، نیازی به انجام نکات ذکر شده ندارند. همچنین اگر بیمار تحت بیهوشی قرار بگیرد دیگر نیاز استفاده داروهای مسکن و ضد درد قبل از عکسبرداری نیست.

۱۴۰۰/۲/۶

ارسال نظر

کاربر گرامی جهت نوشتن پیام ضروریست که به حساب خود در سایت نوین ماما وارد شوید، قبل از ثبتنام و ورود به سایت نمی توانید پیامتان را ارسال کنید.

ارسال نظر