آیا تمام کودکان باید واکسن آنفلوانزا را دریافت کنند

آیا تمام کودکان باید واکسن آنفلوانزا را دریافت کنند

1397/09/24

آیا تمام کودکان باید واکسن آنفلوانزا را دریافت کنند؟

واکسن آنفلوانزا به میزان قابل توجهی خطر آنفلوانزای شدید و مرگ ناشی از این بیماری را کاهش می دهد. طب گزارش مرکز پیشگیری و کنترل بیماری،  آنفلوانزا در 2018-2017  یکی از شدید ترین دوره های ثبت شده برای شیوع بیماری آنفلوانزا بوده است.

در آگوست 2018 هزاران کودکک آمریکایی بستری شده و 179 کودک به علت بیماری آنفلوانزا جان خود را از دست دادند. طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری حدود 80 درصد از کودکانی که جان خود را از دست دادند، واکسن آنفلوانزا را دریافت نکرده بودند.


درباره ارتباط واکسن آنفلوانزا و مثبت شدن تست کرونا در تالار گفتگو بیشتر بخوانید!


متخصصین اطفال تزریق واکسن آنفلوانزا را به تمام کودکان شش ماهه و بزرگ تر در اولین فرصت ممکن توصیه می کنند.  توصیه های آکادمی طب اطفال آمریکا شامل موارد زیر است: تزریق یک واکسن آنفلوانزا بسیار مناسب خواهد بود؛ زیرا این واکسن محافظتی را علیه تمام تیره های ویروس آنفلوانزا ایجاد می کند.

تعداد دوز واکسن آنفلوآنزا بستگی به سن کودک و تاریخ واکسن آن دارد. کودکان 6 تا 8 ساله زمانی که اولین بار در برابر آنفلوانزا واکسینه می شوند دو دوز نیاز دارند. کودکان 9 ساله و بالاتر نیاز به تنها یک دوز، صرف نظر از تاریخچه قبل از واکسیناسیون.

کودکان مبتلا به آلرژی به تخم مرغ می توانند واکسن آنفلوانزا را بدون هیچ احتیاط بیشتری از آنچه که برای هر واکسن مورد توجه قرار می گیرند دریافت کنند.

زنان باردار ممکن است در هر زمان بارداری واکسن آنفلوانزا تزریق کنند.

تمام پرسنل مراقبت های بهداشتی باید یک واکسن سالانه فصلی آنفلوانزا دریافت کنند که یک گام مهمی در جلوگیری از آنفولانزا است.

داروهای ضد ویروسی در درمان و کنترل آنفولانزا اهمیت دارند، اما آنها جایگزین واکسن نیستند.  هیچ فرمولاسيون واکسن نسبت به دیگران ترجیح داده نشده است. در مقایسه با واکسن های دوران گذشته، واکسن 2018-2019 شامل یک نوع جدید از آنفلوآنزا A (H3N2) و یک نوع جدید از آنفولانزای B است.

هنری برنشتاین، ، عضو CDC، گفت: "اثربخشی واکسن آنفلوانزا متفاوت است و تحت تاثیر عوامل مانند سن کودک، وضعیت سلامتی، تاریخ واکسیناسیون و سویه آنفلوانزا در جامعه است." کمیته مشورتی در زمینه اقدامات ایمن سازی و عضو هیئت تحریریه کمیته بیماری های عفونی AAP. "ما از پدر و مادر دعوت می کنیم تا با متخصصین اطفال صحبت کنند تا از تاخیر در واکسیناسیون فرزندان خود جلوگیری شود."

 

ترجمه: راضیه فرقانی

منبع: www.aap.org

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه ۲۸ سال فعالیت مامایی وزنان درمطب وبیمارستان درتهران .. درحال حاضر مدیر وب سایت تخصصی نوین ماما می باشند که دانش وتجربیات خود را دراین زمینه به کاربران گرامی ارائه می دهند.

ارسال نظر شما

نظر خود را راجع به این مطلب بنویسید و مشارکت کنید
ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}

نظرات شما