بایدها و نبایدها در دوران بارداری

بایدها و نبایدها در دوران بارداری

1397/12/09

بایدها و نبایدها در دوران بارداری

بایدها و نبایدها در دوران بارداری و یا این که چه کارها و چیزهایی دربارداری بی خطر هستند، امروزه بخش مهمی از پرسش های مراجعه کنندگان مطب های مامایی و زنان را در بر می گیرد.   

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی و ابزارهای مورد استفاده در زندگی روزمره، نگرانی ها در باره بکارگیری اشعه های گوناگون و وجود آن ها در پیرامون خانم های باردار افزایش یافته است . نیز انواع مواد غذایی گوناگون فراوری شده و آماده که دارای افزودنی ها هستند  در کنار چه باید بخورم و چه نباید بخورم، دغدغه بسیاری زا زنان باردار و گروه مامایی است. آنچه برای برگردان بفارسی  ، برگزیدم "بایدها و نبایدها  دربارداری" بهمین   خاطر  بوده است.

در دوران بارداری از چه خوراک هایی باید پرهیز نمود؟


درباره ورزش در دوران بارداری چه میدانید؟


ماهی های دارای جیوه ، خوراک دریایی دودی، صدف خام، تخم مرغ خام، شیر غیر پاستوریزه،الکل، مغز منجمد برخی پنیرهای وارداتی سالاد کلم آماده، و پاته آماده ممکن است حاوی لیستریاباشند، گوشت خام و سبزی های نشسته  ( به دلیل توکسو پلاسموز )، در منابع کافئین(بیش از 300 میلیگرم روزانه)نیز آمده است.    

 بایدها و نبایدها در دوران بارداری و یا این که چه کارها و چیزهایی دربارداری بی خطر هستند، امروزه بخش مهمی از پرسش های مراجعه کنندگان مطب های مامایی و زنان را در بر می گیرد.                                                               

بایدها و نبایدها در دوران بارداری؛ خوردن کرفس در بارداری

کرفس نه تنها در بارداری کنترا اندیکاسیون ندارد که یک خوراکی سالم بشمار می رود و در رفرنس های معتبر، خوردن آن پیشنهاد می شود. یکی از امیان وعده های سالم و سودمند برای زنان باردار، کرفس هست و nhs نیز انرا در فهرست پیشنهاداتش گنجانده است. به زنان باردار پیشنهاد نمایید اگر در بین وعده های اصلی غذایی احساس گرسنگی کردند میان وعده های کم کالری و کم شیرین بخورند و یکی از سبزی های خوب برای سالاد کرفس، هویج و خیار هستند. همچنین در صورت دیدن علائم سرماخوردگی در بارداری می تواند مناسب باشد.        

کرفس یک منبع خوب برای فیبر است و می تواند به پیشگیری از همورویید و یبوست در بارداری کمک نماید. میزان دریافتی روزانه را 28 گرم پیشنهاد می کنند. کرفس دارای ویتامین ث، پتاسیم و اسید فولیک اسید است. به زنان باردار یاداوری فرمایید با دقت فراوان کرفس را بشویند تا به لیستریا، و توکسوپلاسموز دچار نشوند. نوشیدن آب کرفس پیش از وعده غذایی اصلی می تواند در نگهداری وزن مناسب در بارداری کمک کننده باشد. اگرچه باید بخاطر داشت میزان 28 گرم روزانه کافی است و میانه روی را باید بخاطر داشت.

بایدها و نبایدها در دوران بارداری؛ رنگ کردن مو در بارداری

در رفرنس هایی مانند مایوکلینیک و Nhs  و پیشنهادهای خوبی در باره رنگ کردن مو در بارداری هست که با برایند کلی می توان چنین نتیجه گرفت:                                                              

پیشنهاد می شود پس از هفته 12 بارداری برای رنگ کردن مو اقدام کرد. کان تهویه کاملا مناسب داشته باشد و اگر خودشان موهای شان را رنگ می کنند، حتما دستکش بپوشند. تهویه بسیار ضروری است و بویژه برای کسانی که به سلمانی های بیرون می روند و یا در انجا کار می کنند.                                                                                                                                                         

پیشنهاد کنید که حتما از پیش، تست آلرژی به رنگ، انجام شود.

مدت زمانی که رنگ روی موها می ماند، مینیمم زمان ممکن(بر اساس بروشور) باشد.                                                                                                    

مدت زمانی که رنگ روی موها می ماند، مینیمم زمان ممکن(بر اساس بروشور) باشد.                                 

 پس از مدت زمان لازم، تمام سر و جمجمه کاملا شسته شود  تا هیچ رنگی باقی نمانده باشد.

از سوی دیگر سازمان  (OTIS) که کارش خبررسانی در باره بررسی هایمربوط به ریسک های خطرزای(ریسک بوجود اوردن ناهنجاری های جنینی) محصولات تولید شده در بازار است، گزارش داده است که بررسی های انجام شده نشان می دهد که مشکلی وجود ندارد و رنگ کردن موها در بارداری تا کنون خطری را در جنین های انسانی بوجود نیاورده است و میزان بسیار اندکی از مواد شیمیایی که در رنگ مو هست، جذب بدن می شود.رنگ کردن موها در سه ماهه دوم که اسیب پذیری جنین کمتر است می تواند گزینه خوبی برای آنهایی که نگران هستند باشد.

 

گردآوری وبرگردان به فارسی نرجس شیر آقایی

منبع کانال آرشیو مجله مامایی مدرن برگرفته از سایت شیانه

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه ۲۸ سال فعالیت مامایی وزنان درمطب وبیمارستان درتهران .. درحال حاضر مدیر وب سایت تخصصی نوین ماما می باشند که دانش وتجربیات خود را دراین زمینه به کاربران گرامی ارائه می دهند.

ارسال نظر شما

نظر خود را راجع به این مطلب بنویسید و مشارکت کنید
ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}

نظرات شما