بیماری های زنان

بیماری های زنان

محققان داده های مربوط به 3،660 زن مبتلا به سرطان پستان مهاجم را که به طور متوسط ​​2.3 ماه پس از تشخیص رژیم غذایی داشتند ، بررسی کردند تا مشخص کنند که از چه طریقی از الگوهای غذایی پیروی میکنند دستورالعمل های انجمن سرطان آمریکا (ACS) ، شاخص رژیم مدیترانه ای جایگزین (aMED) ، رویکردهای رژیم غذایی برای جلوگیری از فشار خون بالا (DASH) ، و شاخص تغذیه سالم 2015 (HEI). بالاترین میزان پایبندی به این رژیم ها با مرگ و میر ناشی از سرطان پستان ارتباط معنی داری نداشت. یک دلیل برای این امر ممکن است این باشد که کیفیت رژیم غذایی در سایر بیماریها مانند بیماریهای قلبی عروقی نقش مهمی نسبت به پیش آگهی سرطان پستان دارد و مطالعات قبلی نشان داده است که بازماندگان سرطان پستان در مقایسه با زنان بدون ابتلا به سرطان پستان در معرض خطر بیشتری برای CVD هستند در حال حاضر اعتقاد بر این است که نیاز به کیفیت رژیم غذایی برای بازماندگان سرطان پستان در مقایسه با زنانی که فقط در مورد پیشگیری فکر می کنند متفاوت است یکی از محدودیت های این مطالعه این است که فقط کمی بعد از تشخیص سرطان پستان ، میزان پیروی از الگوهای مختلف رژیم غذایی را اندازه گیری می کنند و این احتمال وجود دارد که عادت های غذایی زنان با گذشت زمان تغییر کند. جمعیت مورد مطالعه نیز عمدتا سفیدپوست بود و نتایج ممکن است نشان دهنده آنچه برای زنان از سایر نژادهای نژادی یا قومی اتفاق می افتد نباشد. ما از بسیاری مطالعات بزرگ می دانیم که رژیم غذایی می تواند بقای کلی را از طریق تعدادی از مکانیسم ها بهبود بخشد. این می تواند منجر به کاهش شاخص توده بدن ، بهبود فشار خون و کلسترول شود ، خطر دیابت کمتر باشد دکتر هرشمن گفت : ما می دانیم که کمک به بیماران در حفظ شاخص توده بدنی طبیعی و تشویق به ورزش منظم در بهبود سلامت کلی آنها مفید است. www.medscape.com

1400/02/04
|
12:31
ارسال نظر
{{ error }}

کاربر گرامی، جهت نوشتن پیام ضروریست که به حساب خود در سایت مامایی نوین ماما وارد شوید، قبل از ثبت نام و ورود به سایت نمی توانید پیامتان را ارسال کنید

تاپیک های به روز شده