بارداری و زایمان

بارداری و زایمان

‍ #آیا مصرف عسل در بارداری ایمن است #بله، مصرف در حین بارداری ایمن است ممکن است شنیده باشید که عسل برای نوزادان ایمن نیست و این درست است. عسل می تواند حاوی باکتری باشد که می تواند در یک روده کودک ایجاد شود و باعث بوتولیسم نوزاد شود، بیماری نادر اما بالقوه کشنده است. روده های کودکان به اندازه کافی بالغ نیستند تا باکتری ها را از بین ببرند، بنابراین شما باید آنها را از عسل دور نگه دارید تا به سن یک سالگی برسند. با این حال، بزرگسالان سالم در معرض خطر بوتولیسم عسل، حتی در دوران بارداری نیستند. بیشتر عسل هایی که در فروشگاه ها به فروش می رسند پاستوریزه می شوند با استفاده از یک روش مشابه با پاستوریزه شیر، .عسل به مدت 15 تا 30 ثانیه به 161 درجه فارنهایت حرارت داده می شود و سپس به سرعت سرد می شود. این سلولهای تک یاخته را ازبین می برد (البته به جز اسپور بوتولیسم)، بنابراین عسل نمی شکندوموجب کند شدن فرایند کریستالیزه میشود، بنابراین عسل مایع طولانی تر خواهد ماند. ممکن است عسل بدون پاستوریزه یا خام در مزرعه زنبور عسل، جایگاه کنار جاده یا بازار کشاورزان پیدا کنید. هیچ مطالعه ای در مورد ایمنی عسل خام در دوران بارداری وجود ندارد، اما هیچ دلیلی وجود ندارد که دلیل غیر ایمن بودن آن باشد.عسل بدون پاستوریزه خطر ابتلا به لیستروزیس همانندپنیر بدون پاستوریزه و گوشت گوساله ندارد منبع: .babycenter.com/404_is-it- کابران گرامی منتظر ثبت نظرات وتاپیک های جدید شما در وب سایت نوین ماما هستیم

1398/04/01
|
1:37
ارسال نظر
{{ error }}

کاربر گرامی، جهت نوشتن پیام ضروریست که به حساب خود در سایت مامایی نوین ماما وارد شوید، قبل از ثبت نام و ورود به سایت نمی توانید پیامتان را ارسال کنید

تاپیک های به روز شده