مصرف ماهی برای زنان باردار، کودکان|توصیه جدید FDA

مصرف ماهی برای زنان باردار، کودکان|توصیه جدید FDA

1398/04/16

سازمان غذا ودارو آمریکا  توصیه های  خود رادر  مصرف ماهی برای زنان باردار، کودکان به روز رسانی کرده است.

سوم ژوئیه 2019

اداره غذا و داروی آمریكا (FDA) توصیه های به روز در مورد مصرف ماهی برای مشاوره به مادران باردار، مادران شیرده و كودكان  می كند و بیشتر بر سلامت غذاهای دریایی تمركز می كند.

"ماهی و صدف های حلزونی بخش مهمی از رژیم غذایی خوب هستند، اما ما می دانیم که بسیاری از مصرف کنندگان نگران جیوه در ماهی هستند و حتی می توانند به دلیل این نگرانی محدودیت ها و پرهیز از ماهی را انتخاب کنند. در واقع، ما میبینیم که زنان باردار در ایالات متحده از مقدار توصیه شده غذاهای دریایی کمتر مصرف می کنند. سوزان مین، مددکار مرکز ایمنی مواد غذایی و تغذیه کاربردیFDA ، در یک نشریه خبری گفت: "باردارانی که به اندازه کافی از میزان توصیه شده غذاهای دریایی مصرف می کنند، بسیار کمتری مصرف می کنند."

"هدف ما این است که اطمینان حاصل کنیم که آمریکایی ها به این دانش مجهز شده اند تا بتوانند از  انواع ماهی هایی را که برای آنها و خانواده هایشان ایمن وسالم، هستند استفاده وتغذیه کنند."

در ژانویه 2017، FDA و آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) یک نمودار مرجع را برای کمک به مصرف کنندگان که اطلاعات انواع ماهی برای خوردن بیشتر یا کمتر بر اساس سطح جیوه  را متوجه شوند، منتشر کرد.

اطلاعات در نمودار باقی می ماند. با این حال، توصیه های تجدید نظر شده در تاریخ 2 ژوئیه اطلاعاتی را درباره مزایای ماهی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم با  توصیه های علمی مبتنی بر  دستورالعمل رژیم غذایی سال های 2015-2020 برای آمریکایی ها  کامل شده است.  این توصیه برای افراد 2 سال و بالاتر است.

FDA در بروز رسانی گفت:

" این در حالی مهم است که جیوه را در رژیم های غذایی زنان باردار یا شیردهی و کودکان خردسال محدود کنیم، از انواع ماهی  دارای دونوع ماده مغذی و جیوه کمتر است."

سازملن غذا وداروی آمریکا (FDA) گفت:

توصیه های اصلاح شده نشان دهنده بسیاری از اجزای تغذیه ای ماهی است که بسیاری از آنها نقش مهمی در رشد و توسعه در دوران بارداری و دوران کودکی دارند. همچنین مزایای سلامتی بالقوه خوردن ماهی به عنوان بخشی از الگوی غذا خوردن سالم مخصوصا برای سلامت قلب مزایا و کاهش خطر ابتلا به چاقی، "است.

توصیه های اصلاح شده نشان دهنده بسیاری از اجزای تغذیه ای ماهی است که بسیاری از آنها نقش مهمی در رشد و توسعه در دوران بارداری و دوران کودکی دارند.

ماهی پروتئین . چربی سالم امگا 3 ؛ ویتامین B12 و ویتامین D بیشتر از سایر انواع غذا؛ آهن، که برای نوزادان، کودکان ، نوجوانان و زنان باردار و یا  کسانی که قصد بارداری دارند،مهم است. و سایر مواد معدنی مانند سلنیوم، روی و ید، که FDA اشاره می کند.

در ماه گذشته، FDA اعلام کرد که اجازه می دهد برخی از ادعاهای صحیح "واجد شرایط" که می گویند مصرف اسید ایکوزاپنتائوئیک (EPA) و اسید چرب اسیدهای چرب امگا -3 (DHA) در مواد غذایی و یا مکمل های غذایی ممکن است خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

FDA همچنان توصیه می کند که بزرگسالان بر اساس 2000 کالری رژیم غذایی باید حداقل 8 اونس غذاهای دریایی بخورند.

برای بزرگسالان، یک سرو 4 اونس است (اندازه و ضخامت کف دست بالغ). بزرگسالان باید از دو یا سه بار در هفته از لیست "بهترین انتخاب ها" (یا یک سرو از لیست انتخاب های خوب) بخورند. برای کودکان،  در سن 2 سالگی یک سرو 1 اونس و در سن 11 سالگی  4 اونس افزایش می یابد.

زنان باردار یا در دوران  شیر دهی هستند باید بین 8 تا 12 اونس از انواع غذاهای دریایی در هر هفته از گزینه هایی که دارای جیوه پایین تر هستند استفاده کنند.

36 نوع از غذاهای دریایی در لیست بهترین گزینه ها شامل ماهی قزل آلا، میگو، کلوچه، کنسرو ماهی تن، تیلیپیا، گربه ماهی و ماهی، ماهی قزل آلا، ، خرچنگ، .....    است.  نوزده  تغییرات ایجادشده درلیست انتخاب های خوب شامل  Mahi Mahi،، Snapper و striped bass (اقیانوس) و.. می شوند.

FDA توصیه می کند که هر کس از هفت ماهی که ممکن است دارای جیوه بالا باشد، اجتناب کند: 

 مارکر، مکلین، مارلین،  کوسه، ماهی دزد دریایی، tilefish (خلیج مکزیک)،

مشاوره به روز شده نیز هشدار می دهد که برخی از ماهی های گرفته شده توسط خانواده و دوستان، مانند کپور بزرگ، سوپ ماهی، ماهی قزل آلا و سرخ، ممکن است مقدار ناشناخته جیوه یا سایر آلاینده ها را داشته باشد. توصیه می شود که توصیه های محلی را برای اطلاعات در مورد چگونگی مصرف آن ماهی ها در نظر بگیرید. اگر مشاوره ای وجود نداشته باشد، FDA توصیه می کند تنها یک سرو ماهی درهفته مصرف شود

منبع: https://www.medscape.com

ترجمه توسط راضیه فرقانی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه ۲۸ سال فعالیت مامایی وزنان درمطب وبیمارستان درتهران .. درحال حاضر مدیر وب سایت تخصصی نوین ماما می باشند که دانش وتجربیات خود را دراین زمینه به کاربران گرامی ارائه می دهند.

ارسال نظر شما

نظر خود را راجع به این مطلب بنویسید و مشارکت کنید
ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}

نظرات شما