مدیریت سندرم سرطان سینه و تخمدان

مدیریت سندرم سرطان سینه و تخمدان

1397/10/22
راهنمایی های جدید از کالج متخصص زنان و متخصص زنان و زایمان (ACOG) برای مدیریت سندرم سرطان سینه و تخمدان، پرداخته و در این زمینه توصیه هایی داشته است
آگاهی از نقش علل ژنتیکی سرطان سینه و تخمدان همچنان در میان زنان و نیز پزشکان افزایش می یابد. جهش های BRCA با 4٪ از پستان و تقریبا یک چهارم موارد سرطان  اپی تلیالی تخمدان همراه است.   خطر سرطان پستان تا ۷۰ سالگی ۴۵ تا ۸۵ درصد( BRCA1 یا BRCA2) وبرای سرطان تخمدان ۳۹ تا ۴۶ درصد ( BRCA1) شایعترین علت سندرم سرطان سینه و تخمدان هستند.
 
در مقایسه با زنان بدون تأثیر، کسانی که جهش های BRCA را حامل هستند، خطر ابتلا به سرطان سینه و تخمدان را به طور چشمگیری افزایش می دهند. در برخی از جمعیت ها، شیوع جهش های BRCA نسبتا بالا است. به عنوان مثال، 1 از 40 یهودی های  Ashkenazi، که از نژاد اروپایی است، این جهش ها را در اختیار دارد.

ACOG 

به تازگی راهنمایی خود را برای سرطان سینه و تخمدان ارثی به روز کرده است. در اینجا توصیه های کلیدی است:
 
مشاوره ژنتیکی باید برای همه زنان با سرطان تخمدان اپیتلیالی، لوله فالوپ یا سرطان اولیه صفاقی انجام  شود.
 
وقتی مشاوره به یک سندروم سرطانی به ارث نتیجه می شود باید آزمایش ژنتیکی پیشنهاد شود شود.
 
در حاملین جهش BRCA و زنان با سابقه شخصی یا خانوادگی سرطان تخمدان، غربالگری سرمی با CA 125 و سونوگرافی ترانس واژینال مفید نیست. بر این اساس، این آزمایش ها توصیه نمی شود.
 
توصیه های ACOG برای کنترل سرطان سینه برای حامل های جهش BRCA با سن زن متفاوت است. برای زنان 25-29 ساله، آزمایش های معمول پستان بالغ و تصویربرداری سالانه پستان توصیه می شود. در این گروه سنی، تصویربرداری بهینه MRI سینه با کنتراست است. برای موتاسیون حامل های 30 ساله و بالاتر، سالانه ماموگرافی و MRI، هر 6 ماهه تقسیم شده است.
 
زنانی که به عنوان حامل های جهش BRCA شناخته می شود، باید برای  کاهش ریسک ماستکتومی دو طرفه و  سالپنگو_ اوفورکتومی دوطرفه (BSO) پیشنهاد شوند. سن توصیه شده برای BSO 35-40 برای حامل BRCA1mutation و 40-45 سال برای حامل BRCA2mutation است.
 

ACOG 

 
مشخص می کند که مشاوره ژنتیکی باید شامل ارزیابی ریشه ای و ارزیابی ریسک باشد و باید مفاهیم، ​​آسیب و نتایج احتمالی آزمایش های ژنتیکی را مشخص کند. مشاوره همچنین باید به مفاد افشای اطلاعات و یا عدم اطلاع از نتایج به اعضای خانواده اشاره کند. پزشکان بدون نیاز به تخصص در ژنتیک سرطان باید بیماران را به یک مشاور ژنتیک ارجاع دهند؛ .
 
متاسفانه، در دسترس بودن مشاوران ژنتیک آموزش دیده در بسیاری از مناطق محدود است. در پاسخ به این کمبود، برخی از آزمایشگاه های آزمایش ژنتیک در حال حاضر مشاوره رسمی ژنتیکی به بیماران از طریق تماس تلفنی ارائه می دهند.
 
این مقاله از اندرو کانیتز، استاد و ریاست دانشیار گروه زنان و زایمان دانشکده پزشکی دانشگاه فلوریدا در جکسونویل است
 
منبع:medscap
ترجمه .راضیه فرقانی کارشناس مامایی
راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه ۲۸ سال فعالیت مامایی وزنان درمطب وبیمارستان درتهران .. درحال حاضر مدیر وب سایت تخصصی نوین ماما می باشند که دانش وتجربیات خود را دراین زمینه به کاربران گرامی ارائه می دهند.

ارسال نظر شما

نظر خود را راجع به این مطلب بنویسید و مشارکت کنید
ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}

نظرات شما