آیا مصرف ویتامین C دربارداری ایمن است؟

آیا مصرف ویتامین C دربارداری ایمن است؟

1397/09/24

 

قرص جوشان ویتامین c در بارداری

آیا مصرف ویتامین C دربارداری ایمن است؟

اگرچه شواهد کافی برای مصرف دوزهای بالای ویتامین C در هنگام بارداری نیست اما شواهد محدودی وجود دارد که مصرف بیش از حد ویتامین C در قالب مکمل ها در دوران بارداری ممکن است خطر زایمان را افزایش دهد.همچنین  مصرف بیش از حد ویتامین C می تواند معده شما را ناراحت کند.
 
مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C در دوران بارداری 85 میلی گرم در روز برای زنان 19 سال و بالاتر و 80 میلی گرم در زنان 14 تا 18 ساله است. حداکثر مقدار روزانه که برای زنان در این گروه سنی به ترتیب در ۱۹ سال به بالا ۲۰۰۰ mg و ۱۴ تا ۱۸ سال۱۸۰۰ میلی گرم ایمن می باشد.
 
بهترین نتیجه این است که هر روز انواع میوه ها و سبزیجات بخورید، از جمله حداقل یک غذای غنی از ویتامین C. منابع خوب ویتامین C عبارتند از آب پرتقال، کیوی، فلفل قرمز و توت فرنگی.

بیشتر بخوانید:نقش ویتامین C در جذب آهن


 

و اگر شما از مولتی ویتامین پریناتال استفاده می کنید، احتمالا مقدار زیادی ویتامین C دریافت می کنید، بنابراین نیازی به مصرف ویتامین C نیست.
بر طبق یک مطالعه جدید، ویتامین C ممکن است باعث پیشگیری از آسیب  به ریه های نوزادان مادر سیگاری قبل از تولد شود اگر مادر قادر به ترک سیگار در دوران بارداری نباشد. یافته ها قبلی نشان می دهد که روزانه مکمل ویتامین C برای زنان باردار سیگاری عملکرد ریه نوزادان رابالا می برد
 
محققان از مدرسه پزشکی OHSU (OHSU) و بیمارستان کودکان کودکان OHSU Doernbecher تجزیه و تحلیل نیروی جریان تنفسی  (FEF) در سن 3 و 12 ماه نوزادانی که به 252 نوزاد متولد شده که  مادران آنها دردوران بارداری سیگار ی بودند انجام شده است. مادران به طور تصادفی برای دریافت ویتامینc 500 mg میلی گرم روزانه مکمل ویتامین C یا یک دارونما علاوه بر همان ویتامین پیش از تولد نیز به طور تصادفی انتخاب شدند.
 
نتایج، که در کنفرانس بین المللی انجمن توراکس  آمریکا (ATS) 2018 در سان دیگو، کالیفرنیا ارائه شد، یک پوشش نقره ای که نتیجه سلامتی اکتسابی نوزاد بود.
 
مادرانی که به طور تصادفی در دو گروه قرار گرفتند، در  سن بارداری کمتر از23 هفته حاملگی با بارداری عادی و عدم توانایی ترک سیگار قرار گرفتند. تصادفی ساختن برای یکسان نمودن راندوم، مانند  تعدادسیگار در روز و سن حاملگی در مطالعه، برابر بود. در طول مطالعه، شرکت کنندگان تشویق شدند تا سیگار را ترک کنند. به طور متوسط ​​شرکت کننده که قادر به ترک نکرد، روزانه 7 بار سیگار را در طول مطالعه سیگار کشیدند
 
محققان میزان اسید آسکوربیک و کوتینین ادرار را اندازه گیری کردند. نتایج اولیه آزمایش FEF ها در 3 ماهگی انجام شد با روش حجم بالا فشرده سازی سریع قفسه سینه و نتایج ثانویه از جمله FEF ها در 12 ماهگی.
 
FEF ها برای مطالعه به دلیل توانایی آنها برای اندازه گیری مستقیم عملکرد تنفسی و پیش بینی دقیق تر از بیماری های آینده انجام شده است، نویسنده مطالعه سیندی مک اووی، استاد کودکان در بخش نوزادان در دانشکده پزشکی OHSU ، گفت.
 
"از آنجا که نوزادان در سن 3 و 12 ماهگی همکاری ندارند، ما مجبور به استفاده از تکنیک های پیشرفته تست شده بودیم تا این نتایج را به دست آوریم، اما آنها مشابه نتایجی است که شما در هنگام انجام آزمون اسپیرمتری انجام می دهید."
 
هر دو گروه بیمار در صورت تصادف، میزان کوتینین ادرار و اسید آسکوربیک را مقایسه کردند. با این حال، در اواسط و اواخر بارداری، بیماران مصرف ویتامین C دارای میزان بالاتر  ی اسید اسکوربیک نسبت به دارونما بودند. از 243 نوزاد در زایمان، تأثیر قابل ملاحظه ای بر میزان زایمان، وزن تولد، سن حاملگی در زایمان یا میزان زایمان زودرس وجود نداشت.
 
نوزادان متولد سیگاریهای باردار که ویتامین C مصرف می کنند FEF ها  در 3 و 12 ماهگی بیشتر از مادرانی که دارونما دریافت می کنند گزارش شده است.
 
 
محقق Eliot Spindel، MD، PhD، استاد علوم اعصاب در OHSU، بر این باور است که این ممکن است به دلیل توانایی ویتامین ها برای جلوگیری از بلاک کلاژن در اطراف مسیرهای هوایی باشد، که می تواند مانع برخی از تغییرات اپی ژنتیکی شود که به اثرات مادام العمر در معرض. قرار گرفتن  توتون در دوره زندگی داخل رحمی است "
 
با این حال گمانه زنی ها قطعی نیست. محققان قصد دارند کودکان زیر 6 سال را دنبال کنند تا ببینند آیا ویتامین C در دوران بارداری اثرات پایدار بر سلامت تنفسی کودکان دارد. آنها همچنین می خواهند ببینند که آیا کودکان متولد شده در مادرانی که ویتامین C مصرف می کنند، احتمال ابتلا به آسم کمتر است.
 
اگر چه مکمل های ویتامین C برای حفاظت از مسیرهای هوایی نوزادان اثبات شده است، McEvoy تاکید کرد که انتظار می رود مادران برای ترک سیگار در دوران بارداری "باید اولویت" باشد.
 
ترجمه راضیه فرقانی
منبع:https://www.mdmag.com
راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه ۲۸ سال فعالیت مامایی وزنان درمطب وبیمارستان درتهران .. درحال حاضر مدیر وب سایت تخصصی نوین ماما می باشند که دانش وتجربیات خود را دراین زمینه به کاربران گرامی ارائه می دهند.

ارسال نظر شما

نظر خود را راجع به این مطلب بنویسید و مشارکت کنید
ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}

نظرات شما