تاپیک

بلوغ زود هنگام فرزندان

سلام فرزندان من زود تر از موعد به بلوغ رسیده اند. این اختلال از چیست من چگونه باید با این موضوع روبرو شوم آیا باید به پزشک مراجعه کینم خواهش میکنم من را راهنمایی کنید

۱۳۹۸/۸/۱۲

تاپیک

معمولا بجها به دو نوع بلوغ می رسند: بلوغ زودرس مرکزی؛ بلوغ زودرس مرکزی شایع‌تر از بلوغ زودرس محیطی است. این روند برای بلوغ طبیعی نیز یکسان است اما زودتر از موعد اتفاق می‌افتد. غده‌ی هیپوفیز هورمونی به نام گونادوتروپین تولید می‌کند. این هورمون‌ باعث تحریک بیضه‌ها و تخمدان‌ها می‌شود تا هورمون‌های دیگر یعنی تستوسترون یا استروژن تولید شود. اینها هورمون‌های جنسی هستند که باعث تغییرات جنسی در دوران بلوغ (مانند رشد سینه‌ها در دختران) می‌شوند. بلوغ زودرس محیطی. بلوغ زودرس محیطی یا بلوغ زودرس کاذب، شرایط متفاوتی دارد. این نوع بلوغ زودرس به‌ندرت اتفاق می‌افتد. هورمون‌های استروژن و تستوسترون باعث بروز علائم بلوغ می‌شوند، اما مغز و غده‌ی هیپوفیز درگیر نمی‌شوند. بلوغ زودرس محیطی معمولا در اثر اختلالاتی در تخمدان‌ها، بیضه‌ها، غدد آدرنال یا غده‌ی تیروئید بسیار کم‌کار ایجاد می‌شود.

۱۳۹۸/۸/۱۲

ارسال نظر

کاربر گرامی جهت نوشتن پیام ضروریست که به حساب خود در سایت نوین ماما وارد شوید، قبل از ثبتنام و ورود به سایت نمی توانید پیامتان را ارسال کنید.

ارسال نظر