درود ، کاربر گرامی ابتدا باید متذکر شوم که شخصی که حامل ویروس HPV یا ویروس پاپیلومای انسانی است مبتلا به یک عفونت ویروسی است وبسته به شرایط فردی وسیستم ایمنی او هیچگاه بروز علائم وبیماری نداشته باشد وفقط حامل عفونت باشند.. که در اثر موارد درعرض ۱۸ ماه از بدن پاک میشود .. واما درمورد انتقال لطفا مطلب ذیل رامطالعه بفرمایید
روش های انتقال HPV
شایعترین راه انتقال از پوست به پوست و یا مخاط آلوده بوده، تماس جنسی است (شایعترین آلودگی منتقله از طریق تماس جنسی در آمریکا).
استفاده از کاندوم ریسک انتقال HPV را (تا 70%) کاهش می دهد، ولی از آنجائیکه نمی تواند بطور کامل پوست یا مخاط منطقه آلوده را پوشش دهد امکان انتقال را به صفر نمی رساند.
هرچه تعداد شرکای جنسی یک فرد بیشتر باشد، امکان آلوده شدن وی به HPV نیز بیشتر می شود.
در موارد بسیار نادر امکان انتقال HPV از مادر به نوزاد (از طریق کانال زایمان) نیز وجود دارد و در صورت وجود زگیل تناسلی توصیه بر آنست که از روش سزارین استفاده شود.
امروزه ثابت شده است که دخترانی که هیچگونه تماس جنسی نداشته اند هم در معرض خطر ابتلا به عفونت HPV هستند.
در دسامبر 2015 اولین گزارش از جداسازی ویروس HPV از آب استخر در رم ایتالیا گزارش شد.
دوز بالایی از DNA ویروس روی نوک انگشت بیمارانی که جدیدأ مبتلا به عفونت ژنیتال HPV شده اند، تشخیص داده شده است.
امروزه مشخص شده است که این ویروس، بسیار پایدار بوده و می تواند روی البسه و سطوح آلوده تا چند روز زنده بماند (افزایش آمار مبتلایان شاغل در آزمایشگاه و کلینیک های زنان و مامایی)
امکان انتقال ویروس از طریق تجهیزات پزشکی وجود دارد. بنابراین امروزه این ویروس جزو Nosocomial infection قرار گرفته است.
بسیاری از مواد ضدعفونی کننده روتین قادر به خنثی سازی ویروس HPV نمی باشند.
بطور کلی تمام ضدعفونی کننده ها با پایه الکل و گلوتارآلدئید روی این ویروس بی تاثیر بوده و باید از ترکیبات هایپوکلریت و یا پر استیک اسید استفاده نمود.