بارداری و زایمان

بارداری و زایمان

رژیم غذایی متوسط ​​آمریکایی مقدار زیادی ویتامین A را تأمین می کند. این ماده در گوشت ، لبنیات ، ماهی ، تخم مرغ و غلات غنی شده به شکل ویتامین A فعال یا رتینول موجود است. همچنین در بیشتر میوه ها و سبزیجات ، بیشتر به شکل کاروتنوئیدها وجود دارد. در دوران بارداری ، مهم است که بیش از حد ویتامین A فعال مصرف نشود ، که می تواند در دوزهای زیاد باعث نقص هنگام تولد و سمیت کبد شود. (با این حال ، شما می توانید به اندازه دلخواه کاروتنوئید از میوه و سبزیجات دریافت کنید. زنان در سن 19 سال و بالاتر - چه باردار باشند و چه شیر مادر - نباید بیش از 3،000 میکروگرم RAE (یا 10،000 IU) فرم فعال ویتامین A از مکمل ها ، منابع حیوانی و غذاهای غنی شده دریافت کنند. برای زنان در سن 18 سال و بالاتر ، حد مجاز مصرف بالای 2800 میکروگرم RAE (9333 IU) است. این یکی از دلایلی است که باعث می شود ویتامین های دوران بارداری خود را دو برابر نکنید یا از مکمل هایی که پزشکتان توصیه نکردند استفاده نکنید. اکثر ویتامین های پری ناتال حداقل بخشی از ویتامین A خود را به شکل بتاکاروتن دارند ، اما برخی از برندهای بدون نسخه ، انواع دیگر مولتی ویتامین ها و برخی غذاهای غنی شده حاوی مقادیر قابل توجهی فرم فعال ویتامین A دارند. همیشه برچسب محصول را بررسی کنید. یا قبل از مصرف تمام مکمل ها را به پزشک خود نشان دهید. یک نکته دیگر: خطر ابتلا به نقص هنگام تولد از دریافت مقدار بالای ویتامین A ، دلیل این است که زنان باردار و کسانی که تصمیم به باردار شدن دارند باید از تجویز داروهای آکنه ایزوترتینوئین خودداری شود منبع: babycenter ترجمه راضیه فرقانی

1399/01/02
|
21:24
ارسال نظر
{{ error }}

کاربر گرامی، جهت نوشتن پیام ضروریست که به حساب خود در سایت مامایی نوین ماما وارد شوید، قبل از ثبت نام و ورود به سایت نمی توانید پیامتان را ارسال کنید

تاپیک های به روز شده