هفته سی و ششم بارداری

هفته سی و ششم بارداری

1397/09/01

هفته 36 باردرای یکی از هفته های آخر است که جنین در رحم شما قرار دارد. در این هفته شش های جنین تکمیل شده و اندازه ای به طول 47 سانتی متر دارد. 

جنین در هفته 36 بارداری

در این هفته دیگر جنین شما تبدیل به یک نوزاد شده که زمانی که به دنیا می آید به همین شکل است. از سر تا پا طولی به اندازه 47 سانتی متر دارد. ریه های او تقریبا به طور کامل شکل گرفته و آمده تنفس در زندگی بیرون از رحم می باشد. تا زمانی که جنین اولین تنفس خود را انجام نداده، ریه هایش خالی می ماند و از جفت تغذیه می کند.

اگر کودک شما در این هفته به دنیا بیاید ممکن است نوزاد به شکل نارس به دنیا بیاید اما چون تقریبا تمام اندام او به شکل مناسبی شکل گرفته است حتی در بسیاری از موارد نیازی به قرارگرفتن در بخش مراقبت نوزادان را ندارد.

علائم بارداری شما در هفته 36

در این هفته ممکن است بدن شما تغییر فرم دهد، اگر سر کودک شروع به درگیر شدن یا نشتن در لگن کرده، به نظر می آید که شکم شما رو به حالت پایین تری است. یکی دیگر از مواردی که در این هفته زیاد با آن روبرو هستید، نشست ادرار است. بعضی اوقات زمانی که کمی می خندید یا سرفه می کنید ممکن است کمی ادرار کنید اما مشکلی ندارد زیرا به تقویت کف لگن کمک می کند. اگر در این هفته احساس کردید که با پارگی پرده جنین چند قطره آب نشت می کند ممکن است مانند یک احساس خفیف ریزش، و به دنبال آن تراوش یا فوران مایعی باشد که شما نمی توانید آن را متوقف کنید، در این صورت حتما با کمک های پزشکی ارتباط بگیرید. در هفته گذشته یعنی هفته 35 ام به تمامی این علائم اشاره کرده ایم.

مراقبت های هفته 36 بارداری

هفته های آخر بسیار حساس هستند و عدم توجه به آنها می تواند مشکلات بسیاری را پدید آورد. پس به نکات زیر توجه کنید:

مراجعه به ماما یا پزشک

در این هفته پزشک، برآمدگی شما را اندازه گیری می کند و فشار خون و ادرار شما را بررسی می کند تا از سلامتی شما مطمئن باشد. در این هفته ها ممکن است شما با فشار خون بالا روبرو شوید، به همین دلیل بسیار مهم است که تحت مراقبت پزشک باشید.

حتما به پهلو بخوابید

خوابیدن به سمت پهلو موردی است که در هفته های قبل نیز به آن تاکید داشته ایم اما در این هفته این مورد بسیار حساس تر می شود و خوابیدن به سمت پشت خطر مرده زایی را افزایش می دهد.

در مورد احساس خود با ماما صحبت کنید

به یاد داشته باشید که مهم است که از سلامت عاطفی و همچنین سلامت جسمی خود مراقبت کنید. اگر نگران چیزی هستید با ماما صحبت کنید، به عنوان مثال، اگر در مورد زایمان احساس بدی دارید یا عصبی هستید. آنها ممکن است بتوانند به شما اطمینان خاطر دهند یا در صورت نیاز به شما کمک کنند.

در مورد تسکین درد برای زایمان و زایمان بیشتر بدانید

اگر آنها در حال برنامه ریزی برای زایمان طبیعی هستند، بسیاری از مردم تعجب می کنند که چگونه می توانند با شروع زایمان کنار بیایند. نگرانی قابل درک است، اما وقتی این اتفاق می افتد، هرکس به روش خود با آن برخورد می کند. برخی به آرامش درونی می‌رسند، برخی فحش می‌دهند و فریاد می‌زنند، و برخی دیگر می‌خواهند تا حد امکان تسکین درد داشته باشند. همه این واکنش ها خوب و طبیعی هستند.خود را برای هفته 37 بارداری یعنی یکی از آخرید هفته ها آماده کنید.

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی

راضیه فرقانی کارشناس مامایی دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه ۲۸ سال فعالیت مامایی وزنان درمطب وبیمارستان درتهران .. درحال حاضر مدیر وب سایت تخصصی نوین ماما می باشند که دانش وتجربیات خود را دراین زمینه به کاربران گرامی ارائه می دهند.

ارسال نظر شما

نظر خود را راجع به این مطلب بنویسید و مشارکت کنید
ارسال نظر در حال پردازش...

{{ error }}

{{ result }}

نظرات شما